Akustisk Gitarr Poster

Storlek

Beskrivning

Letar du efter något som kan liva upp ditt vardagsrum eller sovrum? Kolla in vår fantastiska affisch med akustisk gitarr! Den här närbildade, svartvita affischen är det perfekta sättet att visa din kärlek till musiken, och den ser bra ut på vilken vägg som helst. Akustiska gitarrer är ett av de mest populära instrumenten i världen, och den här affischen är ett utmärkt sätt att visa din uppskattning för dem. Oavsett om du själv är musiker eller bara är ett fan av bra musik kommer den här affischen garanterat att glädja dig. Närbild i svartvitt av en akustisk gitarr.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Liggande

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej