Att Glittra I Blått Poster

Storlek

Beskrivning

Det är något speciellt med den här affischen. Det blå-svarta glittret på kvinnans ansikte är så iögonfallande att man inte kan låta bli att stirra på det. Vad tittar hon på? Vilka hemligheter har hon? Den här affischen är det perfekta tillägget till vilket rum som helst. Den får dig att känna dig som om du befinner dig i en annan värld och ser ett mysterium utspela sig framför dina ögon. En poster av en ung kvinna med ett ansikte glittrande i en mörkt blå ton.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej