Bar Rygg Poster

Storlek

Beskrivning

Den slående svartvita bilden av en vacker kvinna med bar rygg kommer garanterat att fånga ögat hos alla som ser den. Affischen är tryckt på högkvalitativt papper, vilket gör den perfekt för inramning eller för att visas som den är. Oavsett om du vill lägga till en touch av elegans till ditt hem eller kontor, eller om du helt enkelt letar efter ett fantastiskt konstverk att beundra, kommer denna affisch garanterat att överträffa dina förväntningar. Svartvitt fotografi av en ung kvinna med bar rygg.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej