Blå Droppar Poster

Storlek

Beskrivning

Med sin svala, lugnande blå färg och intrikata design av vattendroppar är denna affisch det perfekta tillägget till vilket rum som helst i ditt hem. Häng upp den i ditt sovrum och låt vattenringarnas hypnotiska skönhet vagga dig till sömns varje natt, eller sätt den i ditt vardagsrum och njut av det uppfriskande färgstänk som den ger rummet. Oavsett vilket är den här affischen ett måste för alla som älskar vattnets naturliga skönhet. En poster som går i blått föreställande vattnets droppar och ringarna som skapas på vattenytan.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej