Gul Kasett Poster

❤ 3 för 2 ❤

Storlek

Beskrivning

Modern och cool poster som visar ett gult VHS video kassettband mot en mörblå, monokrom bakgrund. Denna trendiga och minimalistiska fotoposter passar lika bra i ditt sovrum som i ditt vardagsrum. Idag är det inte alla som minns att VHS står för Video Home System. Det var en en teknisk lösning för att man skulle kunna spela in tv program hemma. Kombinera gärna denna klassiska och snygga bild med andra färggranna och coola retro posters och skapa en hel tavelvägg i ditt hem.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Liggande

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej