Mellan Gult Och Lila Poster

Storlek

Beskrivning

Vi presenterar affischen "Mellan gult och lila"! Detta vackra verk är perfekt för att lägga till en touch av färg och liv i vilket rum som helst. Med en ung kvinna i en ljus klänning som står mellan två blomsterfält kommer den här affischen garanterat att lysa upp vilket rum som helst. Oavsett om du vill lägga till ett stänk av färg till ditt hem eller kontor, eller helt enkelt vill injicera lite liv i din inredning, är denna affisch den perfekta lösningen. En ung kvinna i ljus klänning står mittemellan två fält med blommor i sina händer.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Liggande

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej