Mot Ljuset Poster

Storlek

Beskrivning

Det finns något eteriskt och vackert över detta svartvita foto av en ung ballerina som går på en gata med händerna utsträckta mot ljuset. Affischen fångar dansaren i ett underbart ögonblick av kontemplation och grace. Stadsbilden bakom henne utgör en fantastisk bakgrund, och själva fotografiet är helt enkelt underbart. Det skulle vara ett utmärkt tillägg till vilket hem eller kontor som helst, och det skulle säkert engagera och inspirera alla som ser det. Svartvitt foto av en ung ballerina går på en gata med utsträckta händer mot ljuset.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej