Rosa Gudinna Poster

Storlek

Beskrivning

Lyssna på din inre gudinna med den här snygga affischen. Oavsett om du letar efter ny inspiration eller bara vill lägga till en touch av glamour i ditt rum är den här affischen perfekt för dig. Med en vacker grekisk gudinna kommer den garanterat att göra ett uttalande i vilket rum som helst. Dessutom är de mjuka färgerna perfekta för att piffa upp vilket rum som helst i ditt hem. Så varför inte ge dig själv lite gudomlig inspiration idag? Poster i rosa och mjukt lila nyanser föreställande en grekisk gudinna bärandes glasögon, hörlurar och stor rosa peruk.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej