Skuggan Av Palmer Poster

❤ 3 för 2 ❤

Storlek

Beskrivning

Oavsett om du vill lägga till en touch av tropisk charm till din inredning eller vill minnas din favoritsemesterplats, kommer den här affischen säkert att föra in öarnas magi rakt in i ditt hem. Den här iögonfallande affischen är tryckt på högkvalitativt papper och är perfekt för alla som älskar tropikerna. Så gör dina väggar levande med palmernas skugga redan idag! En poster med retrokänsla föreställande skuggan av två palmer mot en mur.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej