Slutna Ögon Poster

Storlek

Beskrivning

Det svartvita fotot ger affischen ett klassiskt utseende som aldrig kommer att gå ur tiden. Och det enkla men kraftfulla budskapet är något som vi alla kan relatera till. Vi behöver alla en paus då och då, och den här affischen är den perfekta påminnelsen om att ta en stund för dig själv. Häng upp den i ditt sovrum, vardagsrum eller kontor som en mild påminnelse om att ta det lugnt och njuta av ögonblicket. Ett svartvitt fotografi av en ung kvinna lligger ner med slutna ögon.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Liggande

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej