Sminkborste Poster

❤ 3 för 2 ❤

Storlek

Beskrivning

Den här livliga och iögonfallande affischen med sminkborstar kommer garanterat att ge din inredning en touch av skoj och spänning! Närbildsbilden av sminkborsten full av ljusrosa puder är både lekfull och chic, vilket gör den till det perfekta tillägget till varje skönhetsälskares hem. Oavsett om du hänger den i badrummet som en påminnelse om att hålla dig glamourös eller i sovrummet som ett vackert konstverk, kommer den här affischen med sminkborsten garanterat att ge lite extra piff till ditt liv! Närbild på en sminkborste full med ljust rosa puder.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Liggande

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej