Stegen Poster

Storlek

Beskrivning

Klättra upp till himlen med stegen affischen! Med en eterisk stege mot en strålande blå himmel är denna fängslande fotokonst perfekt för både drömmare och äventyrare. Den här affischen är gjord med djärva och vackra blå färger och kommer garanterat att lysa upp vilket rum som helst. Så varför inte ta ett steg mot dina drömmar och beställa din stegen Poster idag? Surrealistisk fotokonst av en blå stege som leder upp till en blå himmel, uppställd på en vit markyta. Häftiga och vackra blåa färger.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Liggande

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej