Surf Tjej På Stranden Poster

❤ 3 för 2 ❤

Storlek

Beskrivning

Vackert svartvitt fotografi med en snygg, ung kvinna som vilar i solen vid sin surfingbräda på stranden. Kvinnan sitter bekvämt avslappnad på en tropisk strand och njuter av solen, stranden och havet. Ett svartvitt konstnärligt fotografi som passar i sovrum, vardagsrum eller i hallen. Du som gillar aktiviteter som exempelvis surfing kommer älska denna svartvita poster.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Liggande

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej