Gunga Gult Poster

Storlek

Beskrivning

Vill du lägga till en touch av paradis i ditt hem? Titta inte längre än till den här affischen! Denna vackra affisch har ett fotografi av en gul hängmatta mot en bakgrund av det fantastiska turkosa havet. Oavsett om du hänger den i vardagsrummet, sovrummet eller på kontoret kommer den garanterat att ge lite öliv i ditt rum. Och vem skulle inte vilja fly till stranden varje gång de tittar på den? Så lägg till en liten bit av paradiset till din inredning Fotografi av en gul hängmatta på en ljus och härlig strand med havet skymtandes i bakgrunden.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej