Guppa På Ytan Poster

50%*

Storlek

Beskrivning

Ta en paus från verkligheten och fly till det vackra turkosa havet med denna affisch. Låt affischen transportera dig till en lugn och fridfull plats där du kan slappna av och glömma dina bekymmer för en stund. Med sina mjuka vågor och fiskebåtar kommer den här affischen garanterat att ge en touch av paradis i vilket rum som helst. Fotografi taget från ovan av ett ljust turkost glittrande hav och fiskebåtar som guppar på ytan.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Liggande

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej