Queen No.3 Poster

-40 %

Storlek

Beskrivning

Fotografi i svartvitt av Freddie Mercury som spelar ett piano iklädd endast vita byxor. Bilden är taget bakifrån med Freddie Mercury vinklad snett till vänster. Fotot har en kornig svärta. Den här affischen hyllar ett av de mest legendariska rockbanden i historien, Queen. Med en häftig bild av Freddie Mercury vid pianot är den perfekt för både musikfans och andra entusiaster. Med sitt högkvalitativa tryck och sin noggranna uppmärksamhet på detaljer kommer den här musik postern garanterat att göra ett intryck var den än visas. Lägg till lite rock 'n' roll flärd på dina väggar med den här Queen postern!

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Liggande

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej