Duo Poster

Storlek

Beskrivning

Sätt lite kärlek på dina väggar med denna Duo Poster! Med en ljus och abstrakt grafik av två hjärtan som står mot varandra är den här affischen det perfekta sättet att visa din kärlek till någon speciell. Den här affischen är tryckt på högkvalitativt papper i ljusbeige och nyanser av rosa, rött och orange, och kommer garanterat att ge varje rum en touch av personlighet. Abstrakt grafisk poster i skarpa färger föreställande två hjärtan som möter varnadra mot en bakgrund i en ljust beige nyans.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej