Flicka I Blått Poster

Storlek

Beskrivning

Denna fantastiska målning av en ung flicka har noggrant reproducerats på högkvalitativt affischpapper för att du ska kunna njuta av den. De vackra blå tonerna och mjuka detaljerna gör det här verket till ett måste för ditt hem. Oavsett om du vill lägga till en färgklick eller fånga ett ögonblick i tiden är den här affischen flicka i blått det perfekta valet. Häng upp den och beundra den varje dag! Målning av en ung flicka iklädd blåa kläder från tidigt 1900 tal, med blont hår i flätor och en blå bakgrund. En blått tonad poster med ett vintage motiv.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej