Flickan Med Svart Hatt Poster

Storlek

Beskrivning

Ta ett steg tillbaka i tiden med den här eleganta och mystiska affischen med en ung flicka från början av 1900-talet. Hon bär svarta kläder och en elegant svart hatt och sticker ut mot en bleknad vintagebakgrund. Perfekt för alla som vill lägga till lite intriger och gammaldags charm till sin heminredning. Målad poster med motiv av en ung flicka iklädd svarta kläder och en svart hatt från tidigt 1900 tal. En vintage aktig poster med mjuka skuggor och låga kontraster.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej