Jag Ser Dig Poster

-40 %

Storlek

Beskrivning

Det här konstverket är utformat för att få dig att känna dig sedd. Den ljusrosa bakgrunden och de två ögonen som stirrar tillbaka på dig får dig att känna att någon ser efter dig, oavsett var du befinner dig. Oavsett om du känner dig nere och behöver en uppmuntran eller om du bara vill påminna dig själv om att du alltid är övervakad är den här affischen perfekt för dig. Konstverk av två ögon målat på en ljust rosa bakgrund

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Liggande

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej