Våra Vackra Valar Poster

Storlek

Beskrivning

Spännande och söt illustration i akvarell föreställande olika valar. Valen är ett däggdjuren och tillhör ordningen Cetacea som innefattar ca 80 arter. Blåvalen är ett av världens största djur och kan bli upp till 30 meter lång och väga mer än 150 ton. Perfekt poster för alla undervattensälskare! Häng gärna denna poster i ett barnrum och kombinera med andra djur och naturmotiv för att förstärka tavelväggen. Illustrationen har en ljus turkos bakgrund och motivet är inramat av en vit kant som ger bilden djup och lyfter innehållet och designen på postern.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej