Vintage Blommor Poster

-40 %

Storlek

Beskrivning

Den här livfulla och vackra affischen är det perfekta tillägget till varje hem eller kontor! Illustrationen med vintageblommor är full av liv och energi, och de ljusa färgerna kommer garanterat att ge en touch av glädje till varje rum. Den botaniska känslan på affischen gör den till ett bra val för naturälskare, och vintagestilen kommer att tilltala dem som uppskattar klassisk design. Oavsett om du vill lysa upp din egen inredning eller letar efter en unik gåva kommer denna affisch att glädja dig! Illustration av blommor där tonerna går i ljust rosa och gult. En fin poster i vintage stil med botanisk känsla.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej