Bergsby Poster

Storlek

Beskrivning

Vi presenterar Bersgby affischen! Den här affischen är perfekt för alla som älskar konst i vintagestil och vill lägga till lite av den klassen i sitt hem. Det stora slotts- och palatsanläggningen som ligger på en kulle omgiven av grönska kommer garanterat att vända på huvudena och göra ett uttalande i vilket rum som helst. Så om du letar efter något speciellt ska du inte leta längre än till Bergsby affischen! Ett stort borg- och palatsområde beläget på en höjd omringad av grönska

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej