Karta Över New York Poster

Storlek

Beskrivning

Älskar du New York City? Denna karta över New York-affisch är ett utmärkt sätt att visa din uppskattning för Big Apple! Affischen har en vacker karta över staden, med stadens namn skrivet längst ner. Den är perfekt för alla New York-bor eller turister! Snygg grafisk poster i grått och vitt med karta över New York, USA med stadsnamn och land skrivet längst ned i bild. Tavlan passar utmärkt i ett tonårsrum, vardagsrum eller ett sovrum.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej