Solnedgång Över Manhattan Poster

Storlek

Beskrivning

Med en majestätisk gyllene solnedgång som bakgrund fångar den här fantastiska affischen den sanna essensen av New York City. Med Manhattans ikoniska skyline kommer denna tavla garanterat att ge en elegant touch till varje rum. Den är tryckt på högkvalitativt papper, är perfekt för inramning och skulle vara ett utmärkt tillägg till varje hem eller kontor. En gyllene solnedgång sänker sig över Manhattan. Ett fotografi i mjukt gula toner.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Liggande

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej