Sommar I Portofino Poster

Storlek

Beskrivning

Letar du efter ett konstverk som förflyttar dig till en idyllisk italiensk semesterresa? Då kan du titta på affischen sommar i Portofino. Den här livliga och färgglada affischen visar den pittoreska staden Portofino, som ligger på toppen av en klippa vid Medelhavet. Med sina pittoreska gator och pastellfärgade byggnader är den här kustbyn den perfekta platsen för att fly från vardagens stress och hetta. Häng upp affischen sommar i Portofino i ditt hem och låt den inspirera dig att planera din nästa resa till Italien! Dröm dig bort till fantastiska Portofino i Italien. Fyll din vägg med en charmig poster i gröna, turkosa nyanser med inslag av rosa och aprikos.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej