Tågfärd Och Körsbärsblom Poster

Storlek

Beskrivning

Fånga Japans skönhet och lugn i ditt eget hem med den här fantastiska affischen med tågresa och körsbärsblommor. Affischen visar en lugn tågresa genom landsbygden, omgiven av delikata körsbärsblommor i mjuka rosa toner. perfekt för alla som älskar japansk kultur eller vill lägga till en touch av elegans i sitt hem. Ett tåg åker genom Japanska landskap omringad av körsbärsblom. pryd din vägg med en poster i rosa mjuka toner.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej