Taxi Parisien Poster

Storlek

Beskrivning

Letar du efter en touch av Paris i ditt hem? Den här taxiposter är det perfekta sättet att få in lite av ljusets stad i ditt rum. Oavsett om du vill ge lite gammaldags glamour eller bara vill ha ett vackert konstverk på väggen kommer den här affischen att glädja dig. Den är tryckt på högkvalitativt papper, är lätt att rama in och är ett utmärkt tillägg till vilket rum som helst. Svartvit poster föreställande en taxibilar som står på rad i paris.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Liggande

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej