Turkos Dörr Poster

Storlek

Beskrivning

Letar du efter ett sätt att lägga till ett stänk av färg till din heminredning? Kolla in vår turkosa dörrposter! Denna vackra fotoposter visar en turkos trädörr med blommande träd och aprikosblommor. De livliga färgerna kommer garanterat att lysa upp vilket rum som helst, och den enkla designen gör den perfekt för alla stilar. Oavsett om du vill lägga till en färgklick eller helt enkelt vill hitta ett nytt favoritstycke till din samling är den turkosa dörrpostern det perfekta valet! En vacker fotoposter föreställande en turkos trädörr. Ovanför dörren växer det blommande träd med aprikosfärgade blommor.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej