Vår I Paris Poster

Storlek

Beskrivning

Våren har kommit i ljusets stad! Den här affischen fångar Paris skönhet under våren, när staden är omgiven av blommande träd och trädgårdar. Eiffeltornet står högt och stolt i mitten av allt, ett bevis på Paris teknik och skönhet. Oavsett om du är frankofil eller bara uppskattar fantastisk arkitektur kommer den här affischen att glädja dig. Så ta en resa till Paris utan att lämna ditt vardagsrum Närbild på Eiffeltornet omringat av blommande rosa träd.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej