The Ten Largest No.3 By Hilma Af Klint Poster

Storlek

Beskrivning

“The Ten Largest No.3 Youth” är målad av den svenska konstnären Hilma af Klint år 1907 och hittas i kategorin Illustrationer och Abstrakt. Hilma af Klint hade en alldeles egen stil och hennes starka känsla för färg och form fungerade som en länk mellan den osynliga andevärlden och den värld vi lever i nu. Hennes abstrakta konst följer spåren av modernism, impressionism och kubism. Hon var en modernist och pionjär inom den abstrakta konsten och fick sitt internationella genombrott först år 1986 på Los Angeles County Museum i utställningen, The Spiritual in Art, Abstract Painting 1890 1985. Denna vackra poster med sin symbolik och fantastiska färgkombination i blått, orange och rosa har även svart text och är lätt att kombinera med andra konst och grafiska motiv i samma nyanser för att skapa en härlig känsla i ditt hem.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej