Nature Morte À La Statuette By Henri Matisse Poster

Storlek

Beskrivning

“Nature Morte À La Statuette” är målad av den franske konstnären Henri Matisse år 1906 och hittas i kategorin Illustrationer och Abstrakt. Henri Matisse arbetade med många olika uttrycksmedel och material som grafik, teckning och skulptur men var framförallt målare. Han var en av de främsta tidiga modernisterna och blev med tiden ledare för en grupp målare som kallades fauvister. I Fauvismen är färg och form den viktigaste beståndsdelen. Detta vackra stilleben föreställande frukter, skålar och en gipsfigur har fantastiska färgkombinationer i bl.a. blått, turkost, rosa och oranget. Motivet kantas av en mjukt turkos bakgrund samt svart text och är lätt att kombinera med andra konst och grafiska motiv i samma nyanser för att skapa en härlig känsla i ditt hem.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.