Paul Klee Posters

Låt en poster med motiv skapat av Paul Klee få dekorera ditt hem. Hans tavlor är fyllda med abstrakta motiv och mycket färg. Oavsett vilken inredningsstil du följer, är färg och form är ett inslag som aldrig slår fel!

Beskrivning

Låt en poster med motiv skapat av Paul Klee få dekorera ditt hem. Hans tavlor är fyllda med abstrakta motiv och mycket färg. Oavsett vilken inredningsstil du följer, är färg och form är ett inslag som aldrig slår fel!

En pionjär inom färg och form

Paul Klee var en schweizisk-tysk konstnär och grafiker, som till stor del var verksam under första halvan av 1900-talet. Hans teorier om konst och färg beskrivs ha haft ett stort inflytande på den klassiska modernismens utveckling. Många säger att han var lika viktig för 1900-talet, som Leonardo Da Vinci var för 1500-talet. 

 

Även om han inspirerades av bland annat kubismen, surrealismen och expressionismen, utvecklade han en egen stil som inte riktigt går att placera i något fack. Färger var något som fascinerade honom, vilket man tydligt kan se i alla hans skapelser. Resultatet av hans arbete är en perfekt avvägd balans mellan färg och form. 

Färga och forma ditt hem med Paul Klee posters

Eftersom motiven är abstrakta och färgerna noga utvalda, gör sig en Paul Klee-poster perfekt i en tavelvägg. Skapa en röd tråd genom att antingen följa ett färgschema eller en konstnärlig stil. Kika gärna in vårt inlägg om hur du planerar din tavelvägg för mer inspiration! 

 

Paul Klees motiv gör sig givetvis lika bra för sig själv. Du kommer snabbt märka hur väl hans konst passar in i ditt hem, utan att den någonsin blir tråkig att titta på. Du kan med fördel sätta upp din Paul Klee poster i någon av våra många ramar. Matcha de ofta återkommande naturnära färgerna med en ram i trä, eller skapa kontrast med en ram i silver. 

 

Under vår sida inspiration får du tips och tricks kring hur du kan använda posters som en del av inredningen. Där kan du bland annat läsa om hur du kan inreda i linje med en viss stil och vilka färger som passar bra att kombinera tillsammans. 

Paul Klee posters av högsta kvalitet 

Vi använder alltid papper av högsta kvalitet när vi trycker våra posters. Vårt premiumpapper är FSC certifierat med en matt yta, vilket återger motiven på ett verklighetstroget sätt. Varje poster kontrolleras av vårt seniora team, som endast godkänner bildkvalitet i toppklass. 

 

Beställ posters med Paul Klee motiv online

Du beställer smidigt hem posters online hos oss. Om du är osäker på vilken Paul Klee tavla du ska välja, kan du beställa hem flera alternativ och testa direkt på väggen. Vi har fri frakt över 349 kr och snabb leverans. Du har alltid 14 dagars ångerrätt och kan i lugn och ro bestämma dig för vilken du vill behålla.  


Vi har även posters med motiv från andra konstnärer verksamma under första delen av 1900-talet. Gustav Klimt, Matisse och Picasso är några vars tavlor du kan beställa hem.