Starry Night Over The Rhone By Vincent Van Gogh Poster

Storlek

Beskrivning

“Starry Night Over The Rhone” är målad av den nederländske konstnären Vincent Van Gogh år 1888 och hittas i kategorin Illustrationer och Abstrakt. Van Gogh var tecknare, målare och grafiker. Hans konst gestaltade ofta landskap, stilleben, porträtt och självporträtt. Han uttryckte sig med uttrycksfulla penseldrag och räknas som expressionismens och den moderna konstens främsta föregångare. “The Starry Night Over The Rhone” föreställer ett landskap med en stjärnklar natt där stjärnor glittrar mot vattnet. Bilden ligger mot en ljust beige bakgrund samt har text ovan och under motivet. Van Goghs vackra tavlor passar perfekt på en tavelvägg tillsammans med andra klassiska motiv och gärna i kombination med texttavlor för att få en extra personlig touch till ditt hem.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej