Ammonit Poster

Storlek

Beskrivning

Ta in naturens elegans i ditt hem med den här fantastiska affischen med ammonitfossil. De intrikata detaljerna och de dämpade färgerna kommer att lägga till en touch av sofistikering i alla rum. Oavsett om du letar efter ett unikt konstverk för väggen eller vill lägga till lite naturlig skönhet till din inredning är den här affischen perfekt för dig. Närbild på en vacker ammonit fosil. Pryd din vägg med en skönhet från naturen i ljusa vitbeiga toner.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Liggande

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej