Apelsinträd Poster

-55 %

Storlek

Beskrivning

Fotografisk poster föreställande ett apelsinträd i härligt gröna och orangea toner. Grenarna och bladen lämnar vackra skuggor mot den pastellfärgade fasaden. Den här tavlan gör dig på ett riktigt gott humör och för tankarna till medelhavets värme. Kombinera gärna denna poster tillsammans med andra posters i samma toner eller i kombination med en texttavla för att få en extra personlig touch i ditt hem. Tavlan passar perfekt i både ett vardagsrum, hall och kök men är även mycket fin i barnrummet. Motivet är inramat av en vit kant som ger bilden djup och lyfter innehållet och designen på postern.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej