Att Färdas I Det Blå Poster

Storlek

Beskrivning

Ta en paus från staden och koppla av genom att utforska några av naturens vackraste omgivningar. Med den här affischen kan du njuta av lugnet i en smaragdgrön sjö utan att ens lämna ditt hem. Oavsett om du vill fly för en stund eller bara lägga till en touch av naturlig skönhet i ditt utrymme är den här affischen perfekt för dig. Naturfotografi i blå toner. Kanoter ligger förtöjda vid en brygga i den vacker sjön i Canada, Emerald Lake.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej