Djungelblad No.2 Poster

Storlek

Beskrivning

En trendig botanisk poster föreställande en närbild av en gröna blad. Man kan känna hur solens strålar strilar ner och bildar vackra effekter och skuggor. De gröna tonerna inger lugn och harmoni och tavlan är enkel att kombinera med andra naturposters i samma nyans eller tillsammans med “Djungelblad No.1” för att få det perfekta paret. Naturtavlor gör ditt hem till en riktigt fridfull oas och är vackra både i vardagsrummet och sovrummet. Motivet är inramat av en vit kant som ger bilden djup och lyfter innehållet och designen på postern.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Liggande

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej