Eibsee Poster

Storlek

Beskrivning

Vi presenterar Eibsee Poster, ett vackert naturfotografiskt tryck som fångar den fantastiska sjön Eibsee i Bayern, Tyskland. I bakgrunden kan du se bergen och ett dimmigt landskap, med vackra reflektioner och toner i turkos och ockra. Det här trycket är perfekt för att lägga till en touch av naturlig skönhet till din hem- eller kontorsinredning. Häng det för sig självt eller skapa en gallerivägg med andra tryck från vår kollektion. Praktfullt naturfotografi föreställande sjön Eibsee i Bayern, Tyskland. I bakgrunden skymtar bergen och en höstig natur. Vackra reflexer och toner i Turkost och ockra.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej