Grönt Och Randigt Poster

Storlek

Beskrivning

Detta är den perfekta affischen för alla som älskar naturen och vill lägga till en touch av grönska i sitt hem. Närbild av bladen i den här affischen visar upp de intrikata och exotiska mönster som de stoltserar med. De vackra färgerna på bladen fångas också i den här bilden, vilket gör den till ett verkligt fantastiskt verk. Den här affischen skulle vara ett utmärkt tillägg till vilket rum som helst, och skulle vara särskilt perfekt för ett utrymme med naturtema eller botaniskt tema. Närbild på exotiska blad i vackra färger och mönster.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Liggande

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej