Himmel Och Träd Poster

-40 %

Storlek

Beskrivning

Detta vackra svartvita fotografi av trädgrenar togs underifrån, vilket skapar ett fantastiskt perspektiv som är både unikt och iögonfallande. Den här affischen är tryckt på högkvalitativt papper och skulle vara ett utmärkt tillägg till alla hem eller kontor. Oavsett om du väljer att rama in den eller helt enkelt hänga den som den är, kommer denna slående bild garanterat att ge en touch av stil till alla rum. Svartvitt fotografi av trädens grenar sett underifrån.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Liggande

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej