Lugnt Vatten Poster

Storlek

Beskrivning

Detta vackra svartvita fotografi lugnar omedelbart betraktaren med sin lugna bild av vatten och vass. Motivet är tidlöst och skulle vara ett utmärkt tillägg till vilket hem eller kontor som helst. Avsaknaden av färg gör det lätt att integrera i alla inredningsscheman, medan den enkla kompositionen är både elegant och vilsam. Vare sig du vill lägga till en touch av lugn i ditt eget rum eller ge en älskad person en lugnande gåva, kommer denna affisch garanterat att glädja dig. Ett tidlöst fotografi i svartvitt. Vass som växer i vattenbrynet lämnar reflektioner och gränsen mellan himmel och vatten otydlig.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej