Mellan Himmel Och Hav Poster

Storlek

Beskrivning

Detta fantastiska svartvita fotografi kommer att ta andan ur dig. Pålar i vattnet ger reflektioner och där gränsen mellan himmel och vatten är suddig är det svårt att säga var det ena slutar och det andra börjar. Den enkla men vackra bilden är fängslande och kommer att lämna dig fascinerad. Den är det perfekta tillägget till din hem- eller kontorsinredning och är en utmärkt present till någon speciell. Ett fotografi i svartvitt föreställande pålar i vattnet som ger reflektioner och där gränsen mellan himmel och vatten är diffus.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Liggande

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej