Mjuka Strån Poster

❤ 3 för 2 ❤

Storlek

Beskrivning

Ta en paus från vardagen och koppla av med den här affischen med mjuka strån i mjukt solljus. De dämpade färgerna och den lugnande bilden är perfekta för alla rum i ditt hem. Oavsett om du vill lägga till lite natur i ditt vardagsrum eller vill skapa en oas bort från världen är den här affischen det perfekta sättet att göra det. Vacker naturposter i lugna beiga toner föreställande grässtrån i behagligt solljus. Förvandla ditt hem till en fridfull oas med botaniska posters som passar utmärkt i de flesta rummen i hemmet.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej