På Väg Längs Garda Poster

Storlek

Beskrivning

Letar du efter ett sätt att få in lite av den italienska magin i ditt hem? Den här affischen på väg längs Garda Poster är den perfekta lösningen! Med ett fantastiskt landskap i gröna och turkosa toner kommer den garanterat att ge ett vackert intryck i vilket rum som helst. Dessutom, vem älskar inte en bra bilresa? Med den här affischen kan du låtsas att du åker längs Gardasjön i Italien när du vill! En landskapsposter i gröna och turkosa toner. En vit bil åker på en kurvig väg längs Gardasjön i Italien omringad av vacker natur.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej