Padar Poster

Storlek

Beskrivning

Letar du efter en fantastisk utsikt som kan inspirera dig? Padar Poster har fått dig täckt, med en oförglömlig ögonblicksbild av Padar Island i Indonesien. Med sina mjuka rosa, ockra och turkosa toner är det här trycket perfekt för att ge varje rum en liten sydostasiatisk känsla. Så varför inte hämta ett exemplar idag och börja njuta av skönheten i världens hav? Vacker vy över Padar, den lilla ön belägen mellan Komodo och Rinca öarna i Indonesien. Fantastiska toner i mjukt rosa, ockra och turkost gör denna poster till en självkar favorit och lätt att kombinera med andra posters i liknande nyanser.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej