Spegling Poster

Storlek

Beskrivning

Ta in naturens lugna skönhet med denna Spegling Poster. Fotografiet har en vacker reflektion av träd och lugnt vatten som ger dig en känsla av frid när du tittar på det. Oavsett om du vill lägga till lite naturlig skönhet till ditt hem eller kontor, eller om du behöver lite lugn för att hjälpa dig att fokusera, är den här affischen perfekt för dig. Fotografi över ett lugnt vatten och träd som bildare en vacker spegling på ytan.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Liggande

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 75%
21x30 cm = 45%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej