Speglingar I Vattnet Poster

❤ 3 för 2 ❤

Storlek

Beskrivning

När du tittar på den här affischen kan du nästan känna den svala brisen på din hud och höra löven prassla. Fotografiet är taget i ett vackert porträttformat och visar stugor som tornar upp sig i bakgrunden med vackra reflektioner av skogen på vattenytan. Det är perfekt för att lägga till en touch av natur i vilket rum som helst. Ljust fotografi i stående format. Stugor skymtar i bakgrunden och vackra speglingar från skogen syns på den lugna vattenytan.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej