Stjärnklart Poster

Storlek

Beskrivning

Om du letar efter ett sätt att lägga till lite lugn och frid i din omgivning behöver du inte leta längre än till den här affischen. Med ett idylliskt landskap av en bergssjö under en stjärnklar natthimmel är den här affischen perfekt för alla som vill få in en touch av naturlig skönhet i sina liv. Med lugnande nyanser av blått som säkert lugnar själen är detta en affisch du inte vill missa. Berg, sjö, natur och en stjärnkar natt. En fantastisk posters i blåa nyanser som lugnar alla sinnen.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej