Svängning Poster

Storlek

Beskrivning

Det här fantastiska fotografiet kommer att få dig att känna att du står på toppen av en våg, tittar ner på den djupblå avgrunden och känner vattnets dimma i ansiktet. De olika nyanserna av turkos och petrolio ger en känsla av lugn i ditt hem, vilket gör det till den perfekta platsen för att koppla av efter en lång dag. Fotografi från ovan föreställande en stor våg som bildar en vacker svängning. Toner i Turkost och petrolio ger en djup och lugn känsla till ditt hem.

Papperskvalité

Alla våra Posters trycks på FSC certifierat matt premiumpapper av allra högsta kvalité, pappret har valts av vårat seniora studioteam för att säkerställa att bildkvalitén är av högsta klass. Pappret är åldringsbeständigt och dina posters paketeras omsorgsfullt i kartongrör med ett yttre hölje för att inte skadas under frakten. Observera att för vissa posters är det en vit kant runt om bilden.

VAD ÄR TESTA I HEMMAMILJÖ:

Detta är Postertons AR verktyg vilket ger dig möjlighet att se och testa posters direkt i ditt hem. Med hjälp av mobilkameran kan en poster visualiseras på din vägg. Skalan är 1:1 på postern i förhållande till väggyta och möbler, du kan enkelt ändra storlek på postern genom att zooma in och ut på postern. Du kan utläsa vilken storlek du önskar på postern utifrån vilken procentsats som visas.

Stående

50x70 cm = 100%
40x50 cm = 85%
30x40 cm = 65%
21x30 cm = 50%
13x18 cm = 30%

*Ram ingår ej